" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Alhamdulillah, Ramadhan Comes Back.}
25 July 2012 | 10:35 PM | 0Comment

25.07.12

Assalamualaikum, readers :D

Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bertemu dengan Ramadhan tahun ni. Excited gila tahuuu! K to be honest, Isha tak sabar nak sahur ramai-ramai, buka puasa dengan family, tarawih sama-sama, and also rinduuuuuuu iklan kurma Yusuff Taiyob *whispering* -_- Hahahahaha. Betul lah. Em, K excited habis! Tapi malangnya yang memang malang dan sangat teramat malang bila dengar exam masa bulan puasa O.O *dead* Pls, I'm not ready yet T.T Physic, Chemistry, Biology are playing in ma mind. Seramnyewrzz.  Whatever it is, berkat kan exam masa bulan puasa? Mesti otak fresh je buat addmath. Hahaha. So, make it easy as abc. Air Batu Campur? K I'm fasting, don't talk about food. lol. Oh yeah, take a look on my twitter background! Tapi masa tengahhari lah, baru feeeeel. Okay? And also, I think this Ramadhan is a special one. Kbai :p No, not the-end yet. Taknak cakap. Err, dah la kot. Malas pula taip panjang-2. Jangan lupa baca niat puasa. Control pancaindera anda. Tingkatkan amal ibadah. Enjoy your Ramadhan!

Much love, Isha. 

0 comments