" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





HOMEWORK}
26 February 2012 | 4:52 PM | 0Comment

26.02.2012

Assalamualaikum, readers :D


Hope teacher baca :> Hikhik. Tak tak, hope teacher tak baca. Trololol. Memang la semua orang tak suka homework kan, tapi untuk kebaikan kita juga. Tolong la faham farisha -,- Hahaha, sorry to say, but sampai sekarang Isha still rasa malas nak buat. Ya Allah, give me some spirit please. Okay, cakap pasal homework tadi aku buat homework BI. I've to write an article about an endangered species. So, I've searched it on google. And guess what, I found a SUPER DUPER CUTE ANIMAL! Omjayy, little giant panda. Comel gila ok. Tak percaya ? Check this out;

 Comel kannn ? OHHH, *MELTINGGG*

Tapi kalau korang nak tau, panda yg comel ni salah satu endangered species. Please world, jangan biarkan dia pupus. *Nak je aku adopt panda comel ni*  Jappp, check ni juga wehh !

Hahaha, melting lagi sekali. Hahaha
Okay, sampai sini jeee. Much love, Isha  
Eh jap

Kbye ^_^

0 comments