" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Ni yang aku tak suka kat twitter ni :/}
16 November 2011 | 1:57 PM | 2Comment

Assalamualaikum readers :D


#Click the image to enlarge 

Daripada tajuk pun dah tau kan :/ Haha, okay chill babe. Sebenarnya problem dia kecil je. Hikhik. So, post aku kali ni memang pendek gila nak pengsan. Korang tengok je pictha kat atas tuh then korang akan faham terus XD Kalau malas nak buka - 'twitter ni kita boleh tulis beberapa characters je' =,= And kalau korang tulis panjang juga, dia akan tulis macam ni 'Your tweet was over 140 characters. You'll have to be more clever' kat atas tuh =,= Agak annoying juga website burung ni kan? Err, funny pun ada juga XD Haha, kbye.

Much love, Isha 


2 comments