" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Happy Eid-Ul-Adha :D}
07 November 2011 | 12:03 AM | 0Comment

Assalamualaikum readers :D


Guyss, Selamat Hari Raya AidilAdha ! Hope korang dapat tengok lembu tadi :'> Well, how's your raya ? O.K or K.O? Emm, mesti okay kan? Aku punya takyah tanya laa. Memang BEST SANGAT =,= Tak terkata =,= Tau tak ape jadi? #Ish, rasa malas pula nak cerita XD Senang cakap, raya Aidiladha tahun ni paling GEMPAK ah =,= Perasan tak daripada tadi asyik mende ni '=,=' ? Haha, okayla nak cerita. Pagi tadi aku and shishin yo yo o laa nak tengok lembu kena sembelih, excited giloo lah masa tuh XD Tapi masa tuh dah 11.30 centu laa, HAHA. Dah siap pakai baju kurung semua kitorang pergi laa surau #dengan rasa gembira nihhhh. Bila sampai surau je, jatuh backgrounddd! Memang hampeh, tengok-2 seekor lembu pun tak ada, senang cerita macam takde  apa-2 berlaku, nothing happen =,= Macam hari ni ahad biasa XD Haha. Then, kitorang ternampak laa sign depan surau ada benda ni 'Qurban Perdana. Tempat: Citra, KU'. Kitorang pun pergi laa dengan harapan boleh tengok lembuuuu :> Taknak cerita panjang, bila dah jauh jalan sampai sana, nampak pula sign yang sama dan kitorang baru sedar yang tarikh kat situ '7 NOVEMBER 2011(ISNIN)'. Hahahaha. Sign tuh memang suka buat aku gelak ._____." Err, kitorang pun dengan lemah lesu tak bermaya pergi balik rumah :| Lepak jap rumah Shin, kitorang finally get the enjoyment of this raya. Kitorang ber-webcam-an, album picture pun penuh, video berlambak #yang tak jadi. Last-2, satu je jadi. Terbaikk XD Petang-2, pergi pasar malam, background jatuh lagi sekali, sayur and CD je ada jual =..= Memangg, ergghh. Nasib baik hari ni hati baik je XD Haha. Dah la, TERpanjang pula. Malas pula korang baca nanti. Okay, stops here.
Much love, Isha ♥
Salam Aidiladha again, readers.

0 comments