" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Contest Blog Ter-Comel :D}
09 November 2011 | 12:50 AM | 0Comment

Assalamualaikum readers :D

Comel kan banner contest ni ? Jom laa join ramai-2 ! Klik blog comel nih kalau nak join k :D Yang ni kira second or third contest Isha join. Harap-2 menang lah even blog Isha simple like this :) Now, we take a look for the syarat : 

Syarat-syarat-nya :
  1. Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.
  2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
  3. Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
 ( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )

Hadiah dia pula :
Hadiah Pertama :
Topup RM20 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Kedua :
Topup RM15 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Ketiga :
Topup RM10 Maxis/Celcom/Digi


Yeahhhhhhh :D I dont care what is the reward but I want to win this contest. Hopefully :)
Then I want to tag : Bella, lily, Ain

Okay, goodluck to me. Kbye 

0 comments