" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





10-11-11 It's my BIRTHDAY :D}
16 November 2011 | 4:36 PM | 2Comment

Assalamualaikum readers :D


Hikhik :'> Siapa tak happy bila dah sampai tarikh birthday dia kan ? Actually, dah lama nak publish this post, tapi tak tau kenapa asyik lupa je. Tengok, dah 6 hari yang lepas dah =,= Okay, aku lambat. Em, memang happy gilaa lah masa birthday tuh. Okay, nak story nih. Sehari sebelum 10.11 tuh, wany yo yo o lahh kata nak baling-2 tepung esok (10.11), then aku pun mula laa menggedik cakap malas nak dtg sekolah. Haha. 1 hour sebelum pukul 12 tuu, about 4 or 5 people dah bagi wish dekat fb like Lavanya and Raphella. Hikhik ^^ Hm, then Fai buat status 'countdown for org belakang's birthday' Ohhmyy, terharu juga lah :'> Haha, thanks fai. Then tepat pukul 12, ntah lah siapa first tak ingat. Tapi Temah aka Ejira and Bella tergolong dlm golongan orang-2 yang first lah XD Shishin and Qist pun sama. Nessa pula even she wishes me through message only, but she also can say the first :D Hikhik :'> Em, esoknya kat sekolah. Nothing special, thank Allah, wany tipu je nak baling-2 tepung tuh :D Haha, dekat sekolah ramai juga yg wish #happy. Lepas habis je sekolah, kitorang ramai-2, geng amanah pergi kedai ABC. Then, makan ramai-2 sambil nyanyi lagu Happy Birthday. Awwhh   . Okay, aku sambung eh ? Em, malam tuh pula lagi seronok. Aku satu family pergi D'One Steak Restaurant dekat Bangi. Even tak berapa terkenal pun restaurant tuh, tapi sedap and I get the enjoyment and happiness there :D We eat steak, I ate the mixed steak. Pergghh :9 Deliciousoo :D Here we're :




Yeahhh, to my friends, I love my family very much and how ever the way they celebrate my birthday will always make me so happy, even with the very simple celebration :D Thankyouu, mama, papa and adik ;) Okay, now nak cerita pasal hadiah pula. Tapi macam berlagak la pula =,= Takpe kan ? Kalau taknak tengok hadiah yang diorang bagi, tutup je gambar bawah ni XD Actually tak gempak mana pun, tapi for me apa-2 hadiah pun tak kesah, asalkan diorang ingat dah cukup :'> Cehh cehh. Okay, here is it : 

PS 2, I know it's lapuk. But okay la kan. Korang ado dapat hadiah PS 2 ? :P Haha


 Lastly, thanks to all who wishes me through fb, twitter, texting, and so on. I appreciate it very much :) Much love, Isha 

2 comments