" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Jom jerit MERDEKA 70 kali !}
12 October 2011 | 1:10 AM | 0Comment

Assalamualaikum, readers :D


Everyone ! Isha lega dan happy gila-2 sebab PMR dah habis :D Alhamdulillah, Isha dah jawab semua kertas tanpa sebarang gangguan. Actually, takut juga tetiba nak periksa sakit perut ke hape, pengsan kat situ juga cikgu. Nyusahkan cikgu pula kang XD Anyway, pray for my result k ? Sejarah and Geo je berani check, yang lain tuh kan kena wait for the paper 2 kan? So, postpone la nak check. Lagipun even kita tau markah paper 1 berapa, bukannya kita tau the full marks right? Hihi. Dalam bahasa saintifiknya, aku memang takut nak check XD Muehehe. So, sekarang Isha just wanna enjoy life for a while. Taknok dah fikir pasal buku form 3 , hihi * Kejam gilooo XD Err, btw Goodluck for the final exam candidates :D Pray for me, and I'll pray for you dear :)

Byebye PMR, I will miss youuuuuuuu ;)

0 comments