" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Dah lama pergi tengok, baru sekarang nak buat post XD}
26 August 2011 | 12:16 AM | 0Comment

Assalamualaikum , readers :D


*tiada kena mengena dgn tajuk k XD

Okeyyy , hari ini, I mean minggu lepas punya minggu lepas punya minggu lepas Isha janji nak story kat korang pasal 'how's the HP 7 Part 2 movie' kan ? Tapi, mesti korang dah qatam jugak HP movie tu kan ? Hurmm, tak ada masa lahh nak update blog, braderr. Sorry sangat-2. Isha memang busy with TRIAL PMR yang baru je habis hari ni. Wooooouu, happy gilaaaaaa :D But kitorang merdeka just for a while je :( On the next 1 month ++ we'll be sitting in the 'scary dewan' again. Kenapa Isha kata dewan tu scary dewan ? Sebab ... bila masuk je, seriously takut gila nak jawab soalan lepas tuu. Whehehe. So, bagi korang-2 yang sayang Isha, pleaseeee doakan Isha straight A's eh (: Aminn. Who ever you are, i appreciate the doa. Thanks for It Pasal HP 7 ni, sorry saya malas nak cerita :P haha XD KBYE. That's all.

Pray for me : Straight A's for Trial PMR and the real PMR :D Thanks

0 comments