" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Go Yellow Go !}
10 July 2011 | 1:09 AM | 1Comment

Assalamualaikum everybody :D

*Gambar diatas hanyalaa tipu semata-mata XD Pinjam trophy Kak Qila XD

Hari sukan tadi memang best laa. Memang riuh gilee, terlampau kecoh. Siap ada gaduh-2 lagi, i mean rumah merah and kuning gaduh mulut sekejap kan XD *kecoh jee aku XD haha. At first, pagi tadi rasa macam mendung jee. Ingat dah tak jadi tapi nasib baik laa hujan tuu yg tak jadi bak kata pepatah 'mendung tak bererti hujan' *ngee, macam buat karangan ==' HAHA Then, rumah kuning banyak juga laa problems, macam pagi tadi rumah kuning tak prepare pun for the cheerlead tuu, tapi untunglaa ade Alya, boleh ajar step simple dimple yang BEST. Serious best juga diorang buat even simple like that. It's still seems WOW for me :DD



GO YELLOW GO !

CHOP ! Tapi Hari Sukan kali nie lagi best kalau Isha, Farah, Sofiah and Izzaty menang pecut 100x4, eh salah 4x100 *maklum laa, ngantuk nie xD Btw, nie yang tak best neh nak story. Lari pecut tadi kalahhhhhhhhhh :'( Hurmm.   -______________- Takpe laa, next year try lagi. NEVERSAYNEVER right ? haha. Masa jumpa Shin pulak dia kata 'rasa nak tarik tangan kau je biar kau lagi laju'. Masa tuu sikit je lagi boleh kalahkan hijau. Beza dia just beberapa saat. Mayb 3 saat, something like that lahh. So frustrateddd -____- But nevermind, this will be ok soon. Btw, Isha puas hati juga at last, keseluruhan kuning at third position ! Very very the puas hati ohh. *ngee~ Jap, Isha arrange one by one okeh? Here there're :-
  1. Biru ! 
  2. Merah !
  3. KUNING !
  4. Hijau !
Weeeeeeee~ That's all. Oppss, before that. Nak tunjuk someone neh. Tadaaaaaaaaaaa 

 Olahragawati sekolahhhhh : Kak Aqila Sarah. *Duduk depan Isha, bangga bhaiiiii ! :D

Other photos goes here :



That's all. Thanks for reading this such a boring entry XD Hope tahun depan kuning JOHAN ! Oryte ? We are the best, beat the rest ! :D

1 comments