" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Check this outt !}
19 June 2011 | 2:24 AM | 2Comment






Hyehye bloggie , Assalamualaikum :D
Actually , saje jee nak buat suspend sikit xD Well , untuk korang-korang yang tak kenal Isha lagi, *Isha memang camnie punn, haha. So, benda-benda macamni memang Isha selalu buat. Kerja mengenakan orang ni. Eh eh ! Sesat dah ni daipada title. ^^ HAHA. Hurmm, Isha takde benda nak share dengan korang harini, tu jadi mengarut-ngarut tuu. Nyways, terima jee lahh kan ? HAHA. GILAA MALASSS bila tengok request-request efbeee neh. Yang gambar atas tuh actually dah lame captured, tapi tak sempat-sempat nak upload. Isha kalau bukak dashboard punn dah lupa nak buat post apa, then TERnampak pulak gambar atas tu, finally ... *teka laa sendiri c(: * HAHA. That's all, byebye :D

2 comments