" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





What ! Examination ?!}
14 May 2011 | 8:43 PM | 4Comment

Hyehye , bloggie . Assalamualaikum :)


Haha :D Read that. 
"For the next 60 minutes, this station will conduct a test.. sit up straight and keep your eyes on your paper."

Haha :D Kalaulaa kita boleh ambil periksa kat rumah macam tu, gerentilahh tak stress macam ni. huh. Actually , takde laa stress sangat , tapi dengan kehadiran folio disisi , memang BEST laa ==' . Kerja still bertimbun even Isha ta tunggak buat homework tuhh . haihh ==' Very annoying me :| Tapi form 4 and 5 mesti lagi stress dengan diorang punya add math lagi kan ? Hurm , patient jee la kan ~ Tengok muka diorang punn dah tau dah , stress tahap 7. haha xD


 First tips from my father : JANGAN HENTAM ! haha *amik kau xD

Biasanya kalau Isha ta tau punn , Isha will HENTAM jee xD haha. Even ada banyak masa lagi, tapi still malas nak fikir panjang-panjang :P haha XD


 second tips : JANGAN LUKIS MACAM-MACAM ON YOUR PAPER xD

Haha xD Ni lagi satu benda yang kita suka buat , sebab keboringan tahap 8 laa ni. Haha.  Bila ada masa lagi 30 minit , rasa malas nak tido, so na buat cane kann . Mula laa lukis macam-macam , lukis smile face "=)" tu , then tulis Alhamdulillah , tulis "cikgu bagi la markah bonus" and macam-macam lagi. Kalau fikir2 balik memang macam kanakkanak ribena ==' fuhh , tapi nasib baik laa Isha tak buat xD haha. Sekali sekala takpe kann kann ? ;) auww <3

Okeoke, dah laa , kepala Isha dah jadi camni dah sebab folio ta siap lagi. Haihh ==' so , byebyee :D




One more ! Wish me and my friends goodluck oke , my dearest readers :)
I wish you goodluck too ! love from me , bye.

4 comments