" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Contest 'belog saya comel kan?'}
01 April 2011 | 1:55 PM | 2Comment

Hyehye bloggie :D

Join contest lagi ! yeah , loikee :DD eh eh , Tajuk atas tuu bukan isha perasan blog isha comel tauu , tapi memang nama contest tuu. Hehe :) Oryte , cube nasib jee neh . So , let's see syarat2nyee !

  1. jadi follower blog Nadd dan Tasha (WAJIB)
  2. tulis satu entry pasal contest ini dengan tajuk contest "belog saya comel kan?"
  3. paste-kan banner kat atas itu pada entry korang dan link-kan sekali
  4. tag kepada TIGA orang dan makesure dorang tau, okey?
  5. lastly, tinggalkan komen anda beserta URL blog pada entry ini atau entry di blog Tasha untuk memudahkan kami terbang terus ke belog comel anda tu (:
TARIKH TAMAT: 12 JUN 2011

syarat from : kak Nadd and Tasha :)

Oke , now taggie taggie :D *eyyy . gedik ! haha , 
Tag isha to :

Jom join ramai ramai ! :D

2 comments