" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





sudaa b'abad tak buka blog isha :(}
05 March 2011 | 12:00 AM | 0Comment

Assalamualaikum :)

Very sad lahh , tak boleh buka blog , i mean updates blog for a long time . huhu :( Ni punn sekejap jee boleh updates then , lepas ni PEPERIKSAAN BULANAN . So , doakan yang t'baik okee ;) Kalau korang doakan , maknenye korang doakan diri sndiri tahu ! :) best kann :) okeoke . tapi isha actually byk nak share story dgn korang tapi tak smpat . huhu . Ape ape pun , sperti yg dijanjikan , isha na share this , hehe


Alhamdulillah ~ So , that's all for this post . Untuk sesiapa yg dah na Zzzzz , Good Night ! :)

0 comments