" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





Hari Usahawan SKKU !}
27 March 2011 | 11:01 PM | 0Comment

Hyehye bloggie !

Nak tauu tak ? Harinie me and the geng pegy Hari Usahawan Sekolah Kebangsaan Kajang Utama ==' bhaha :D Nampak tajuk mcm ta bes kann ? Tapi act mmg best ! First dtg jumpe geng Amanah :D Qistina , Ain , Syafiqah , Alia , andand budak kecik yg comel tuh *adek alia* :D Then , mmg ta tauu nak pegy mane . So , kitorangg pegy laa pusingpusing kat situu . Bhaha :D Bile nampak kuda jee kt padang , diorang sume excited nak pegy padang . Sekali isha and Ain nampak paintball ade kat situu , wee :D Kitorang serbuu !! Kitorangg tak pandai maen punn hentam jee xD Last skali , nasib baik dapat kene 2 drpade tak kene langsung ==' haha .

 geng AMANAH :D

 Fiq ! 

 Shali !

 Nurul Ain !

Haa , bile dah penat round round takde hala tuju , kitorangg TER-berani nak masuk rumah hantuu . Weee :DD Pastuu , dah penat beratur , kene delay laa pulakk 20 minit ==' so , kitorang dengan senang hati duduk dpn pintuu tuh tunngu 20 minit xDD . Then , dah lama tunngu , tibelaa mase masukk ! grrrr , firstt CUAK ! Tengah2 , rase takut sikit laa , Last sekali , LAWAK ! bhahaha ! :DD Then , keluar tuhh , banyak laa cerita :DD haha , best ! Then , terasa perut mula nak main drum . Lunch time ! Kitorangg makan burgerr :9 Bila lapar , semua nampak sedap ==' . haha 

 Qistina ! :D

 Semua buzy makan xDD

 Azim , adek Alia ! 

My adek and the geng !

Dah lepas makan , isha jumpaa with GTS . So , round round lagi , takde kerjaa ==' . Bila ada announcement "Sila sila , masuk hanya 3 Ringgit !" Pastuu , kitorangg tengok signboard " Persembahan Magic ! " So , then kitorangg masukk laa . Tapi yg setia menemani hanye Nurul Ain :DD Takpee , apeape punn mmg best ! Mase tuhh , magician tuhh panggil isha juz nak suruh isha makan tissue ==' . Walaupun annoyed sikit , tapi best , at least dapat pengalaman . Isha punn ikutlaa arahan akak magician yg sporting tuu , isha makan tapi tak telan laa , then dia suruh keluarkan perlahanlahan . Magician tuu keluarkann die punye tissue punyalahhh panjangggggggg , tapi isha keluarkan tak sampai 10 cm ==' . Anywayy , mmg gile best lahh !!
Eh , tak habis lagi ! Last sekali , isha masuk rumah hantu utk kali yg KEDUA . Kali ni dengan GTS pulakk , mmg seram kalau masuk ngan diorangg . huahahhahha . Yang first tuhh tak lahh takut sangat , tapi yang ni nassul cuak , yati terjerit jerit , adek isha terlompat lompat , and yang lain yg kat belakang semua dah ke dpn . Bhahahhaha :DD And yang tak bole blah hantu tuhh ikut kitorangg ! haihh ==' . haha :D 

Oke , last sekali , kitorang nak masuk karaoke tapi takde lagu soo selamat ~~ haha :DD Tapi act mmg takde laguu lahh ! haha . Oke lahh , that's all . Byeee :)

p/s : GTS , sorry takde gambar . Tak sempat take pic kann tadi :)

0 comments