" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





CONTEST BLOG PALING CANTIK !}
19 March 2011 | 1:41 AM | 0Comment

Hyehye bloggie :)
Isha suke masuk contest ! bhaha xD . Tak tahu laa knape akhir-akhir nie , suka sangat masuk contest . HAHA , smbil ber-blogwalking tadi , Isha jumpe satu contest yang nampak best ! Then , ape lagi cube nasib lahh :D wee :DD InsyaAllah , kalau ade rezeki kann ;) contest nie dibuat oleh mochi :)

banner  contest 


wahh , comel la pulakk banner die :) Oke , syaratnyee :
  • mesti follow blog munci untuk korang senang tahu apa yg sya update.wajib follow kay!
  • korang mesti ada blog klau xde blog macam mana nk join?
  • x kira jantina asalkan warganegara malaysia
  • mesti buat entri pasal contest ni dan tajuk kan entri tu 'CONTEST BLOG PALING CANTIK'
  • hantar link entri ni dekat komen blog sya
  • pemenang hanyalah 2 org sahaja.pemenang yg bertuah akan mendapat hadiah istimewa drpda sya
  • tarikh tamat kontest pada 30.3.2011. insyallah klau nak panjangkan sya akan tukar tarikh tu semula.
  • Kontest akan batal jika peserta tidak ramai dalam masa 3 hari
  • Tag 5 orang blogger yg anda rasa cantik .

taggie Isha to :

0 comments