" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





khusus kepimpinan PENGAWAS ! HAHA :DD}
28 January 2011 | 11:54 PM | 0Comment

Assalamualaikum , bloggers : )
today I want to tell you a story about semalam ! bhaha *speakingg gituu . huahaha . semalam 26 haribulan 1 tahun 2011 , isha andd the 'pengawas' geng join khusus ouu : ) macammacam perasaan adee ohh , best , malu , happy , takut andd many more lahh ~ HAHA! isha nak story sikit laa bab feeling join khusus tuu , hee :) cuz isha tak de idea , haha . So ,feeling isha :
  • malu - sebab kene pakai topi yg kita buad sendiri pastu kene pusing 1 skuwl and semua budak skuwl isha tengokk geng-geng pengawas ny (kitorang) , hadussh >.< Lepastu , ada pulakk yg bagi komen 'pengawas sakai' lahh , 'macam pengutip derma' lahh , and watever laa . ishh , ape bulee buat , kitorang HANYA MAMPU TERSENYUM sahajee lah :) Ohh Tidakk ! haha ! tapi lastly isha boleh buatt semua tuu !! wahwah , bangge ouu walaupun topi buruk nak mam*** . haha *overacting pulakk aku nihh* . haha . oke , nexttt !!

    • next , happy - sebab boleh join khusus yg banyak gelak cam tuu . :DD penceramah sporting , semua pengawas pun sporting , and thats make me feel happy laa that day . khusus tuu memang fun gile gilee ! haha . Maybe sebab isha dah lame takk join khusus or kem kem macam tuu kann ? hurmm , nextt !!

      • lastly , takut - oke , takut ny tibatiba muncul masa kitorang kene bawa 2 belon atas kerusi naik turun tangge , FUHH ! gile takut . sebab cikgu tuu kata 'kalau kumpulan kitorang pecahkan/jatuhkan belon , kitorang kene buat 1 persembahan yg takkan pernah dilihat sebelum niy . haihh = =' . tkot ouu masa tuu , cuakk gilee ~ naseb baek selamat ~ bhaha xD

        Haha , dah baca dah ? sayangg sume yang rajin membaca post isha ! ;) oke , ituu jee kot sume feeling yg isha rasa masa khusus uh , cam ape jee kann isha merapu dan merepek nihh ? haha :D tapi overall BEST laa , sebab pengalaman baru kan . xDD . okelaa smpai sini jee isha hantar korangg oke ? haha , daaa ~ nyte everyone !

        Ouuu ye ! sebelum lupa , to every Chinese bloggers , HAPPY NEW YEAR yaa !  and have a sweet holiday to non-Chisene . haha . oke , bye ! :D




        0 comments