" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





CONTEST BLOG TERCANTIK !!}
30 January 2011 | 6:25 PM | 0Comment

hallohallo & Assalamualaikum , bloggie :) taggie from cik bella !


nampak takk tajuk atas tuu ? wahwah , isha join contest lagyy laa . Bestnyee :DD eyh2 , over pulakk ==' . ehemehhemm , oke . So , klau isha join contest ny , korang punn kena join jugaa oke ? Oke , sekarang come with me , tgk syarat-syaratnyee : 

TADDAAAA ~

1. Kena ade blog . Takde blog tak bole masuk la .

2 .Kena ade blog yang cantik dan bagi nana jatuh cinta pada blog korang !.

3 .Jangan nak main tipu plak yer !.

4 . Warganegara Malaysia .

5 . Kena like page blog nana di FaceBook .

6 . Kena follow blog nana (nak tahu ape info terkini) .

7 . Buat post dengan tajuk Kontest Blog Tercantik n letak gamba kat atas tu skali dengan post .

8 . Tag 4 blogger yang lain .

9 . Terbuka pada lelaki dan pompuan .

10 . Kalau dah siap buat post tu , comment kat nana punye blog n bagi link post yang korang da buat pasal Kontest Blog Tercantik ni !.

11 . Hadiah ? Mane bole bagitahu ! Tunggu .

taggie : adek farah syamimi , ais krim cair , jojo and syamira :)
syarat-syarat ini daripada : pemilik contest ni , nana
kpd sesiapa yg join , GOOD LUCK DEARSS :DD

0 comments