" F l o w e r "

farisha diary

Welcome!


"You are amazing just the way you are."

We can chat here. Leave your footstep pls.





banyakk homeworks ! arrrggh ! ><'}
15 January 2011 | 12:47 AM | 0Comment



argghhh , tidakkk ! banyaknyee homeworkk ! haha , like this laa isha at this time , like a 'crazy' patient . haha ,. fuhh , soo tension . oppss , lupa pulak . Assalamualaikum dan salam blogger to all my bloggiemates :D ,. wahh , lama sudahh isha ta meng-update blog isha ny kann ? sorry , i'm little buzy . kerja isha mmg melambak masa ny *lebih kurang macam gambar atas tuu, hehe . so isha kadang2 jee boleh online :'( . But tape , apaapa hal , contact facebook or shoutbox isha jea k ? jangan lupakan isha and 'her blog' pulak taw :D

oke , harini isha nak share macammane condition sekolah isha dalam 2 minggu nehh . first : isha kann da masuk klas lain , so lain macam sikit laa firstfirst tuu . Tapi naseb baek ramai yg isha da pernah rapat dlu , fuhh selamat ~ Secondly , da naik form 3 nihh , 3 kali ganda lebih banyak homework daripada tahun lepas . haihh ==" . tawakal jea laa :D . Thirdly , isha ingat nak insaf and jadi rajin SIKIT tahun ni , tapi disebabkan ada geng buad bising so terhempap laa harapan ~ huahahaha . Tapi isha memang nak focus lebih kat pelajaran sebaabbb isha da na PMR . huhu , takot ouu >< *macam nak pergy perang jee . bhaha . oke lah ituu jea kot . Tpi sblum tu , siapa nak buadkan kerja isha , isha belanja dia ice cream , nak ?

haha , oke lahh , byee bloggie 
~ good night n hav your sweetdreams orait ? daaa ~

0 comments